Kompetens, Valfrihet och Omtanke

Är du vår nya kollega? 

 

Nu letar vi en ny optiker till vårt team!

 

Gyhne & Kristofferson Optik har betjänat Södertäljeborna med kvalitativ synvård och glasögon sedan 1959. Vi är en fristående optiker som är en del av Klarsynt. Hos oss gillar vi kvalité både vad det gäller synundersökningar och produkter och inte minst när det kommer till service.

 

Vi tycker om glasögon och följer gärna kunden från det att de kliver in i butiken tills det att bågar och glas är valda. Hos oss får kunden den tid som behövs i provrummet, om det är 30 minuter eller 60 minuter, det avgörs av behovet. Finns det behov av fundusfoto och synfältsmätningar så gör vi det. Efter undersökningen följer vi med kunden ut och hjälper till att välja glaslösningar och att hitta den där bågen som gör det lilla extra.  

 

Vi har egen verkstad och slipar glasögonen på plats. Ibland är olyckan framme då hjälper vi till med reparationer av olika slag. 

I dagsläget är vi tre optiker som alla har läst en påbyggnadsutbildning i Kalmar, Linnéuniversitetet, Oculär farmakologi och diagnostik. Vi har två optikerassistenter med många års erfarenhet inom branschen. 

 

Vem är du? Du är legitimerad optiker, kanske gillar du verkstadspillet lite extra eller du kanske har läst magistern och vill få möjlighet att bestämma hur du ska använda dina kunskaper i praktiken. Du kanske har god erfarenhet av Ortho-K och stabila kontaktlinser och vill vara med och ansvara för den verksamheten hos oss. Du kan vara nyexaminerad och sugen på att sätta igång att få börja använda alla dina nya kunskaper.  

 

Det viktigaste är att du gillar människor och att vi trivs tillsammans. 

 

Tjänsten är på heltid och tillträde enligt överenskommelse. 

 

Mejla CV och personligt brev till:

karolina.yderberg@klarsynt.se 

 

Mejla eller ring Karolina eller Ilse på tel: 08-550 32305 om du har några frågor eller funderingar.

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.