Kompetens, Valfrihet och Omtanke

Våra märken


C Design

C Designs grundare, Tina Sjunnesson, startade företaget 1996 med att introducera JF Rey och Flair.
Idag har C Design med sina 7 anställda gjort sig kända i hela Norden.
C Designs motto är:
” Vi är bäst på det unika”…”C Design och du har sett allt”.


Design Eyewear

We develop and market iconic eyewear brands, which have been sold
world wide by quality opticians for more than 40 years.


Essilor

Essilor är världens ledande tillverkare av glasögonglas. Du hittar deras glas hos 200 000 optiker i 100 länder och totalt finns 5 miljarder kombinationsmöjligheter i sortimentet.

Essilor har funnits i Norden i 30 år och är marknadsledande inom försäljning av glasögonglas.
I Sverige är de totalt 60 medarbetare som arbetar med optisk utrustning – allt för att du ska få bästa möjliga synskärpa när du väljer glas. Idag hittar du glas från Essilor hos ungefär 300 optiker i hela Sverige.
Fleye

Fleye-Fine Looking Eye är ett danskt bågmärke som grundades 2002. De är lätta, eleganta bågar i blandade material, med mycket färger och spännande design.


FrameWorks

FrameWorks mål är att leverera exceptionella produkter för varumärken som delar passion för kvalitet och design. Produkten måste vara ursprunget i allt FrameWorks genererar och varumärket måste vara unikt för att skapa värde.


götti

götti startade 1997 i Schweiz av Sven Götti. Fokus på märket ligger i design och teknik. götti känns igen på sina lätta, designade bågar, både i titan och acetat.


Inface

Inface Konceptet handlar om att skapa vackra bågar till konsumenterna, i en bra prisnivå.
I Infaceföretaget är alla utbildade optiker och har erfarenhet av arbete i butik, det gör att de inte bara kan design utan även vet vad kunder vill ha.


Luxottica

Luxottica är en av de stora aktörerna inom glasögonbranchen. Med välkända och respekterade märken som Ray-Ban, Versace, Prada och Armani är de en kraft att räkna med på marknaden.


Morel

The story of Morel begins in 1880: it is, above all, one of a passionate family who has imagined and created glasses, spanning four generations. Through smart design, innovation, and high standards, Morel eyeglasses are deeply rooted in a bespoke design language.


Opo

OPO Design Sweden AB etablerades 1996 och är ett av de mest snabbväxande optiska företagen i Skandinavien. OPO är känt för att ha ett väldigt brett sortiment och honnörsorden är kvalitet, service och design.


Ricardo Nordica

Ricardo Nordica erbjuder glasögonen man älskar att bära. Bågarna man inte vill vara utan. Vi tummar varken på kvalitet, känsla eller på design när vi producerar våra kollektioner. Och vårt passionerade engagemang genomsyrar allt vi gör - från bågar med toppkvalitet och utsökt design till en attraktiv prissättning, god service och ständig utveckling. Vi älskar att skapa glasögondesign, helt enkelt!


Rodenstock

Rodenstock står för teknologiskt högtstående produkter av extremt hög kvalitet. På Rodenstock frågar vi oss hela tiden hur vi kan utveckla möjligheten att se perfekt och göra det bekvämare och enklare att bära glasögon? Det är en attityd som skapar framtidens glas och glasögon. Rodenstock är redo att möta dina och marknadens förväntningar.


Safilo

Safilo Group har samlat några av världens ledande exklusiva märken på ett ställe. Fendi, Jimmi Choo, Marc Jacobs, Gucci, Carrera och Dior är ett urval av de märken som finns hos Safilo.


Scandinavian Eyewear

Scandinavian Eyewear (Skaga) är en svensk leverantör med säte i Jönköping. De saluför bland annat märken som: Pilgrim, Oscar Magnusson och självklart Skaga.


Silhouette

Silhouette-bågarna har med sin enkla, eleganta design blivit en modern klassiker. Silhouette saluför även Adidas, som specialiserat sig på olika varianter av sportglasögon.


Vasuma

Vasuma eyewear was created by three friends in 2005. Jan Vana, Lars Malmsten and Steffen Sundelius set out to create an alternative eyewear brand to challenge the traditional label brands. Offering eyewear inspired from the best of the vintage eras of the 50s and 60s spiced with a modern twist. All mixed in the blender together with inspiration from popular culture to create eyewear that enhances the wearer’s own identity and personality.


Örgreen

Henrik Ørgreen, Tobias Wandrup och Gregers Fastrup skapade Örgreen i Danmark 1997. Inspiration till designen hämtades från klassiska bilar, gatukultur och extremsport. Idag är Ørgreen ett av de ledande glasögonmärkena i världen. Bågarna är lätta, stilrena och eleganta.